Támogatók, kapcsolatok

 • Községi Önkormányzat 6115 Kunszállás, Dózsa Gy u. 24.

 • A Tóth Pál Általános Iskola Szülői Közössége 2017/2018-as tanév  1. osztály
 • Kis Balázsné
 • Farkasné Petróczi Renát

  2. osztály
 • Nagyné Szabó Anita               
 • Nagyné Bata Erzsébet

  3. osztály  
 • Agárdiné Polyák Irén Zsuzsanna
 • Szécsényi Gabriella            

  4.  osztály
 • Szabóné Buki Mária
 • Vinczéné Kócsó Szilvia            


  5. osztály
 • Kovácsné Hullai Margit Katalin
 • Mészáros Tamásné            


  6. osztály   
 • Vincze Nándorné
 • Héjjas Szilvia                


  7. osztály
 • Hegedűsné Dékány Ildikó
 • Szabó Éva                


  8. osztály
 • Eörsiné Deák Ilona
 • Hegyiné Gyöngyösi Gyöngyi        

Kunszállási Gyermekekért Alapítvány

(alapítva: 1996 április 10., száma: Pk. 56/1996/4)
Adószáma:18349836-1-03. Jogállása: közhasznú.
Takarékszövetkezeti számla száma: 51900025-13000031

A kuratórium tagjai: Ádámné Vereb Annamária (elnök), Agárdi Györgyné, Tóthné Bakró Gabriella, Szécsényiné Czakó Gyöngyi, Hatvaniné Baier Anikó.
Az alapítvány titkára: Seres Katalin
Az alapítvány közhasznú tevékenysége: Nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés.
Az alapítvány célja: a Mosolyvár Óvoda, a Tóth Pál Általános Iskola tárgyi felszereltségének gyarapítása, a gyermekek, tanulók számára szervezett csoportos tanulmányi- és kulturális kirándulások, táborozások, sport és szabadidős rendezvények anyagi támogatása, a tanulók jutalmazása, a továbbtanulók részére ösztöndíj-juttatás pályáztatás útján,- az alapító okirat szerint (melynek száma: Pk. 61.065/25.

 

P&P Pékáru Kft.


A látványpékségek franchise rendszerét működtető P&P Pékáru Kft Magyarországon bejegyzett, teljesen magyar tulajdonú sütőipari vállalkozás. Jogelődje 1990-ben alakult, a cég jelenlegi tulajdonosi szerkezete 2000-ben jött létre. A 200 főnél többet foglalkoztató vállalkozás a látványpékség franchise hálózata mellett megtartotta a friss pékáru gyártását is, így hagyományos értékeket tud ötvözni a modern kor haladó technikájával. Az 1996 óta folytatott fagyasztott pékáru termelésének döntő többségét saját franchise hálózatán keresztül értékesíti. Azonban egyre nagyobb szerephez jutnak a továbbfejlesztett termékek, melyek BombajóóŽ márkanév alatt jelennek meg a legnagyobb magyarországi hálózatokban és a határon túli áruházak hűtőpolcain is. A látványpékségek területén ma már nemcsak magyarországi teljes lefedettséggel, hanem külföldi többek között szlovákiai, romániai, bolgár, sőt német és angol referenciákkal is rendelkezik a P&P Pékáru Kft.

A cég három telephelye közül a kiskunfélegyházi (mely egyben székhelye is) összességében csaknem 4000 m2-es üzemcsarnoka a meghatározó, amely a régiós friss pékárus és csaknem teljes fagyasztott pékárus termelésnek ad helyet és ahol a szakmai humánerőforrás biztosítására gyakorlati tanműhelyt is működtet. Itt folyik akkreditált szinten a pék és cukrász szakiskolai tanulók oktatása, melyek létszáma évről évre meghaladja a 100 főt. A kunszállási telephely, amely jelentős termelőkapacitást jelent, napi péksütemény gyártására és termékfejlesztésre szolgál, illetve az adminisztrációs tevékenységeket is itt végzik.

A közel 10 éves fagyasztásos technológiai tapasztalat a széles, mintegy 110 féle fagyasztott termékből álló választék, a piacilag elfogadott és jegyzett minőség, a kiemelkedően magas szolgáltatási színvonal mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy a P&P Pékáru látványpékség franchise Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, jelenleg a 3. legnagyobb ilyen típusú vállalkozása. Minőségi szolgáltatásaink és termékeink legfőbb elismerése, hogy mind több és több országos kereskedelmi hálózat polcain megtalálhatóak a P&P logóval ellátott termékek.
Az egyenletesen és folyamatosan fejlődő cég árbevétele 2007-ben meghaladta az 7,4 millió eurót. A termék-előállítás, valamint az új termékek fejlesztése során a lehető legnagyobb gondossággal szervezi a vállalat vezetősége az optimális termékszerkezet összetételét, tekintettel arra is, hogy a lehető legszélesebb viszonteladói és fogyasztói kör igényeit tudja kielégíteni.
Ennek megfelelően termékei között megtalálhatók töltött-töltetlen, sós-édes, lédig (kg-ra értékesíthető) darabárus termékek, klasszikus új fejlesztésű sütemények, pizzák, melegszendvicsek, valamint kelesztést igénylő, illetve nem igénylő és elősütött termékek. A partnereink hatékonyságnövelő igényeit szem előtt tartva folyamatosan kifejlesztésre kerülnek az előkelesztett termékek is. Néhány terméket mirelit pultba is csomagol.

Kimagaslóan korszerű, az EU-s szabványoknak megfelelő termelő struktúrája és technikai háttere lehetővé teszi, hogy nagyobb rendelési és egyedi igényeket (pl. üzletláncoknak sajátmárkás termékeket is) előállítson nagyon kedvező, versenyképes áron.
A Kft. saját logisztikai rendszere, megfelelő számú és folyamatosan megújuló gépjárműparkja pontos kiszállítást biztosít. A cég évről-évre jelentős beruházásokat hajt végre a piaci igények növekedése miatt. Jelenleg is folyik mintegy negyedmilliárd forintos beruházással raktárkapacitásának bővítése és az év folyamán várhatóan további termelő és rendszerbővítő beruházás valósul meg.
A franchise rendszerhez kapcsolódik, hogy saját arculattal rendelkezik, marketing támogatása szerteágazó és sokrétű. Rendszerét 12 fő területi képviselőn keresztül az ország egész területén, sőt a környező országokban is folyamatosan kontrollálja, ezáltal segíti az egységek működését. Kezdetben a vállalkozás kizárólag a magyar piacokra összpontosított, majd 2006-tól nyitott Szlovákia és Románia, majd Bulgária felé is. Jelenleg is folynak e rendszerek bővítései, illetve az új országokban való rendszerhonosítás.

Az egyenletesen és folyamatosan fejlődő gazdasági társaság több mint 1700 partnert (kereskedelmi egységet, konyhát, látványpékséget) lát el friss, és fagyasztott pékáruval. A P&P Kft. stratégiai tervei között szerepel, a már meglévő (SPAR, Kaisers, CBA, Real, stb.), hálózatokkal kialakított partnerkapcsolat folyamatos ápolása, a változó fogyasztói igényekre azonnal reagálva, mindig új termékek gyártása, és piaci bevezetése, valamint további magyarországi kereskedelmi hálózatok igényeinek kiszolgálása.

 
 
E-mail:
Jelszó:
<<< regisztrálás
 
 
 
 
 
 
2017 november
- A Faluház programjai...2. oldal
- Megépül Kunszálláson az M5 lehajtó 3. oldal
- Önkormányzati hírek 4. oldal
- Az iskola hírei...5 oldal
Nadó Pál Ösztöndíj...5.oldal
- Átadásra kerül a felújított
egészségcentrum... 6. oldal
- Fontos telefonszámok 7. oldal
- Képes beszámoló az idősek napjáról 8.oldal
 
 
Mindenki Karácsonya
2010-12-21
02. Téli sport az iskolaudvaron 2017
2017-01-17
12. Könyvtári foglalkozások 2016.03.11.
2016-03-11
 
 
Kunszállás Önkormányzat
6115 Kunszállás
Dózsa György u. 24
Tel.: 76/587-621
E-mail: info@kunszallas.hu
Polgármester: Kovács Imre
Impresszum  |  Honlap térkép